google-site-verification=zgW7tOkCmn4dd76A1J_X1NQxtbRJhEfi5EUSWUA3Mtc
top of page

Kvalietsvin fra Weingut Salzl Seewinkelhof, Østrig.

Østrigske kvalitetsvine fra Burgenland, som du skal prøve.

Ka' du sige Grüner Veltliner, Blaufränkish eller Zweigelt? 

Vingården Salzl Seewinkelhof drives af tre generationer, der arbejde side om side. Gamle teknikker mikses med nye idéer, og utrolig lækre vine skabes på typiske druer fra Burgenland - herunder Grüner Veltliner, Zweigelt og Blaufränkish, men de arbejder også med Chardonnay, Cabernet Sauvignon og andre mere kendte druer. Heraf kan du både købe klassiske østrigske vine, men også internationale blends med et tvist af områdets mineralske udtryk. 

Familien er venlig og åbner gerne dørene for gæster -er du i området, så kig ind, og mærk passionen for god vin. Vingården er beliggende mit i nationalparken Neusiedler, tæt ved den 40 kilometer lange Neusiedlersee sø, der blot er 2 meter dyb på det dybeste. 

Her finder du vingårdens egen hjemmeside: https://www.salzl.at/en/winery/

Se vores store vinudvalg fra Salzl. Tip: Grüner Veltliner'en er vores mest solgte hvidvin.

Vores lille historie med Salzl familien

Sidst vi besøgte vingården var i efteråret 2019, hvor vi smagte over 30 forskellige vine - og vi var mildest talt stærkt begejstrede! 

Kvaliteten er utrolig høj, og vinene har et utrolig lækkert mineralsk udtryk, hvilket der er stor efterspørgsel efter hos vores faste kunder. 

Burgenland er ikke et klassisk Grüner Veltliner område i Østrig - men det ændrer ikke på, at vi er helt tossede med deres fortolkning, og vi kan også se, at I deler vores begejstring på antallet af bestillinger. 

Her kan du læse mere om vores vores til Salzl Seewinkelhof: https://www.vinogvenner.com/post/%C3%B8strigsk-vin

Egentlig var vi taget til Østrig for at købe hvidvin - men turen til Illmitz, hvor Salz ligger, fik os på andre tanker! Nu er vi begge blevet kæmpe fans af:

Zweigelt & Blaufränish som enkeltdruevin - men i Østrig laver de flere Bordeaux blends, som f.eks. Pannoterra, der er en af vores favoritvine.

Østrigsk kvalitetsvin fra Salzl i Illmitz, Burgenland -vi er vilde med deres vine!

 

Hvis du kommer forbi Weingut Salzl, så har de et fint smagerum, hvor du kan smage alle deres vine - og hvis du ikke kan køre derfra, så har du mulighed for at leje et værelse :-) Salzl Pension: https://www.salzl.at/de/gaestezimmer/

bottom of page