google-site-verification=zgW7tOkCmn4dd76A1J_X1NQxtbRJhEfi5EUSWUA3Mtc
top of page

Kvalitetsvin til vennepris

Opdateret: 26. jan. 2021

Hvad betyder det egentlig for os, når vi siger, at vi sælger kvalietsvin til vennepris?

 

Vi startede Vin og Venner i 2018 for at sætte fokus på kvalitetsvin til en god pris - altså en rigtig god pris, det vi kalder for vennepriser.

Men hvad betyder venner?

Ifølge www.leksikon.org så betyder det:

Venskab er et frivilligt, gensidigt og varigt forhold mellem to personer. Det adskiller sig fra bekendtskab og kammeratskab ved en større følelsesmæssig åbenhed, nærhed og forpligtethed. Venskab er kendetegnet ved loyalitet, fortrolighed, positive følelser overfor hinanden, respekt og en vis grad af overbærenhed.

For os er der ingen tvivl om, at vi vil forpligtige os til at sælge vin til gode priser! Vi har ikke dyre lokaler, og vi får ikke løn, så vi har muligheden for det.

Vin & Venner er et interesseprojekt drevet med passionen for den gode vin, som vi vil gøre tilgængelig til vennepriser. Vi, Peter og Dennis, er bedste venner – Vin & Venner er sjovt for os at drive, da det giver muligheden for at tage på vinture for at finde de næste vine, som I skal smage.

Her kan du læse om vores sidste vintur til Østrig:


Vi hygger os, og vil ikke tage overpriser for vores vine, da vi sælger langt størstedelen af vores vine til vores familie, venner og kollegaer – vi gør det med respekt for hinanden.

Prisen?

Vi er vinnørder. Vi elsker vin, men synes der er et stort problem på det danske marked. Der hersker en enorm vintilbudskultur, hvor før-priser er utrolig høje, og de fleste vine sælges med kæmpe rabatter -eller hvad? Hvem styrer før-prisen? Hvis I kender ham eller hende, så bed lige personen om at tage sig sammen. Det ka’ jo ikke passe.

Vi sælger vores vin til gennemsigtige priser – du behøver ikke at købe 12 ens flaske for at få et godt tilbud, og du finder ikke slag tilbud på vores webshop. Nogle gange kan vi give lidt rabat, hvis du overfører pengene direkte til vores konto (Så slipper vi for at Mastercard, Nets m.fl. tager et bid af kagen) – og nogle gange, hvis vi får et ekstra godt tilbud fra en vinbonde.

Kvalitetsvin

Vi vil besøge de vinbønder, som vi sælger vine fra – vi vil allerhelst være venner med dem!

Vi vil sælge vin fra de helt små vingårde, hvor passionen for kvalitetsvin er helt i top – de skal være stolte over deres vine, og gerne så meget, at de sætter deres familienavn på etiketten, det forpligtiger!

Vi vil smage alle vores vine, før vi tilbyder dem til salg - helst flere gange! Det er vigtigt for os, så vi skal svare på dine spørgsmål, og samtidig sikre os, at vinen er ekstra god! Vi tester også vores vine løbende, det kan du læse lidt om her:

Vi har altså nøje udvalgte kvalitetsvine fra små vinbønder, der har ekstra højt fokus på kvalitetsvine.

70 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page