google-site-verification=zgW7tOkCmn4dd76A1J_X1NQxtbRJhEfi5EUSWUA3Mtc
top of page

Handelsbetingelser

Her kan du læse om de vilkår, der gælder, når du handler hos Vin & Venner ApS.

Levering og fragt

For bestillinger over 1799 kr. kan du få leveret gratis. Bestiller du for mindre end 1799 kr. koster levering 69 kr.

Bestillinger sendes indenfor 3 dage. Ved hastebestillinger bedes du kontakte os per telefon.

Der leveres fra mandag-fredag, og det er muligt at få leveret til både privat-og erhvervsadresse. Såfremt du ikke er hjemme, så skal du skrive, hvor vi kan sætte dine pakker.

Der er ikke noget ekspeditionsgebyr, og alle forsendelser bliver forsvarligt indpakket i egnet emballage.

Bestilling

Alle priser på hjemmesiden er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Når du handler med Vin & Venner ApS, indgås aftaler på følgende sprog: Dansk.

Når vi har modtaget din ordre, modtager du pr. e-mail en ordrebekræftelse.

Betaling

Betaling skal foretages til:

Danske Bank

Reg. nr: 3409 - Konto nr.: 11730396

Du kan få tilbagebetalt pengene, hvis:

- Du ikke har modtaget varen.

- Du har været udsat for et misbrug af dine kortoplysninger.

- Du har fortrudt købet, inden du har modtaget varen ved fx. at nægte at modtage den eller undlade at afhente den på posthuset.

- Der er trukket et højere beløb, end du havde godkendt ved bestillingen.

Vouchers & Gavekoder

Ved brug af udstedte vouchers, samt indløsning af gavekoder, kan det pågældende tilbud ikke kombineres med andre særtilbud- og rabatter.

Der kan max anvendes én voucher/ gavekode pr. bestilling.

Returret

Hvis de fremsendte varer ikke svarer til dine ønsker, kan du få pengene tilbage. Varen skal blot returneres i væsentligt samme stand og mængde som modtaget senest 14 dage efter modtagelsen.

Vedlæg venligst faktura, en beskrivelse af hvorfor varen returneres samt bank registreringsnummer og kontonummer, hvorpå pengene ønskes indsat.

Vi fremsender ikke checks eller kontanter. Som kunde hæfter du selv for fragtomkostninger fra dit hjem til os. Varen/varerne bedes fremsendt til nedenstående adresse:

Vin & Venner ApS

Fælledfold 21

2300 København S

Bemærk - Vi modtager ikke pakker sendt pr. postopkrævning eller lignende. Såfremt du nægter at modtage varen fra postvæsnet, vil den blive sendt retur til os, og vi vil kreditere det fulde beløb til din konto.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Reklamationsret

Når du handler med Vin & Venner ApS, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, når du har modtaget varen. Dette betyder, at hvis varen var mangelfuld på leveringstidspunktet, kan du få ombyttet, få pengene tilbage eller afslag i prisen afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug eller opbevaring af varen eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du returnerer varen, bedes du angive fejlen/manglen på fakturaen.

Bemærk - vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet.

Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation. 

Oplysning om klagemuligheder

Som forbruger har du også altid mulighed for at indgive en klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os, til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse vinogvenner@gmail.com

Persondatapolitik

Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven. Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand, bortset fra videregivelse med henblik på at gennemføre din bestilling fx oplysninger der videregives til et fragtselskab. Som registreret har du altid mulighed for aktindsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Vin & Venner ApS opbevarer, som foreskrevet i Regnskabsloven, registrerede oplysninger i 5 år ud over bogføringsåret, hvorefter de slettes.

Se vores Cookiepolitik for yderligere information..

Om logstatistik:

Logstatistik bruges på Vin & Venner ApS. Det betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende en hjemmeside har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af hjemmesiden man forlader m.m.

På Vin & Venner anvendes logstatistik med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionaliteter. 

Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via hjemmesiden, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

- navn

- adresse

- telefonnummer

- e-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger kun med det formål at kunne levere varen til dig.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles, og hvorfor.

Indehaveren af Vin & Venner ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos os har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Vinogvenner@gmail.com

Generelt

Vi overholder den danske lovgivning omkring salg af alkohol. Personer under 18 år kan derfor ikke købe vodka, rom og anden stærkere alkohol over 16,5%. Personer mellem 16-18 år kan stadig købe alkohol, vin mm. op til 16,5%. Det er naturligvis muligt for alle at købe ikke alkoholiske varer.

Billeder er vejledende. Der kan være ændringer i etiketters design, og desuden kan nogle billeder være med årgang, som er skiftet, men vi kan ikke skifte billedet hvert år, så læs teksten til varen og ikke kun billedet af etiketten.

bottom of page